Mirë se vini në hotel "Estrada"
Hotel Estrada është një nga hotelet prestigjoze kosovare. I ndodhur pranë Podgurit të Prizrenit, rrënz maleve të Sharrit, hotel Estrada ofron pamje relaksuese, të bukur dhe plotë gjallëri.

Themeluar pak vite më parë, hotel Estrada ju ofron qetësinë dhe komoditetin që e kërkon secili. Hotel Estrada është hotel modern që ofron komfort dhe cilësi në shërbime, andaj është shumë i lëverdisshem për çifte ose familje që dëshirojnë të pushojnë dhe të relaksohen

Hoteli ofron një sherbim të shkëlqyer dhe dhoma mjaft te rehatshme e të mobiluara me shije e elegance. Te gjitha dhomat jane te pajisura me televizor satelitor, hidromasazh, minibar, ajer te kondicionuar, akses interneti, telefon, sherbim dhome 24 oresh. Të gjitha dhomat posedojnë edhe ballkonin me pamje të ndryshme.. Hotel Estrada posedon edhe sallën prej 610 m2, me një arkitektur unike dhe pamje artistike, ideale për organizimin e konferencave, takimeve, prezantimeve, si dhe për organizimin e ceremonive dhe ahengjeve të ndryshme familjare.


Hotel Estrada ka vene ne dispocion edhe
faqen e rezervimeve online. Ne faqen pasuese i gjeni instrukcionet dhe formen.Hoteli ofron një sherbim të shkëlqyer dhe dhoma mjaft te rehatshme e të mobiluara me shije dhe elegancë. Te gjitha dhomat jane te pajisura me televizor satelitor, hidromasazh, minibar, ajer te kondicionuar, akses interneti, telefon, sherbim dhome 24 oresh.


Në rubrikën e galerisë ne kemi paraqitur fotografi të ndryshme nga ambientët e hotel Estradës.

Hotel Estrada 2006 - 2011
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar dhe ndërtuar nga:
Xasio Multimedia Production