Dhomat
Hoteli ka një total prej 14 dhomash, 2 prej të cilave janë suita luksoze, dhe 12 dhoma normale dyshe, me banjo luksi, dhe me të gjitha elementet tjera përclellëse Të gjitha dhomat janë të mobiluara në mënyrë elegante. Të gjitha dhomat dhe tualetet janë dizanjur individualisht dhe me një stil te veçante, duke krijuar një ambjent unik dhe komod. Secila dhomë posedon edhe ballkonin e saj.

APARTAMENTET DHE DHOMAT POSEDOJNE

Kondicioner individual
Hidromasazhë (Jakuzzi)
Ballkon
TV kabllorë
Qasje interneti

Telefon
Sistem të ngrohjes

Shërbim dhome 24 orë
Mini Bar

Shërbim pastrues dhome

DISA PAMJE NGA DHOMAT QE POSEDOJME
Secila dhomë ka enterierin e saj të personalizuar dhe unik, që e bën qëndrimin në hotel Estrada më special. Po ashtu shërbimi i dhomës 24 orë është një tjetër tipar që i shtohet ekskluzivitetit të hotel Estradës.
Brendësia e Hotelit është e paraqitur në nje menyrë të veçantë, që të mund të ofrojë ngrohtësi dhe qetësi në të njejten kohë.
Nëse do të qendroni jashtë shtëpisë, dhe jeni në kërkim të një hoteli që ofron një sherbim të larte dhe qetësi, atëher kerkimi juaj mbaron ketu! Hotel Estrada përpiqet të plotesojë çdo nevojë të klientëve të saj.

 Hotel Estrada ka vënë në dispozicion edhe faqen e rezervimeve online. Ne faqen pasuese i gjeni instrukcionet dhe formen.


Hoteli ofron një shërbim të shkëlqyer dhe dhoma mjaft të rehatshme e të mobiluara me shije dhe elegancë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me televizor satelitor, hidromasazh, minibar, ajër të kondicionuar, akses interneti, telefon, shërbim dhome 24 oresh.


Në rubrikën e galerisë ne kemi paraqitur fotografi të ndryshme nga ambientët e hotel Estradës.

Hotel Estrada 2006 - 2011
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar dhe ndërtuar nga:
Xasio Multimedia Production