Kontakto me ne

KONTAKTO PERMES KONTATK FORMES
Në këtë faqe kemi paraqitur disa opcione dhe udhëzime kontaktuese zgjidhni opcionin e dëshiruar.

Telefon : 044 208 848 ; 049 501 500 ; 044 501 687

E-mail: info@hotelestrada.net

Kontakto Online: hotelestrada@hotmail.com
Skype Name: hotel-estrada

Web: www.hotelestrada.net

Adresa: Kilometri i 7-të në magjistralën Prizren ~Suharekë Kosovë

Kliko këtu për ta shikuar vendodhjen në hart


 Hotel Estrada ka vënë në dispozicion edhe faqen e rezervimeve online. Ne faqen pasuese i gjeni instrukcionet dhe formen.


Hoteli ofron një shërbim të shkëlqyer dhe dhoma mjaft të rehatshme e të mobiluara me shije dhe elegancë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me televizor satelitor, hidromasazh, minibar, ajër të kondicionuar, akses interneti, telefon, shërbim dhome 24 oresh.


Në rubrikën e galerisë ne kemi paraqitur fotografi të ndryshme nga ambientët e hotel Estradës.

Hotel Estrada 2006 - 2011
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar dhe ndërtuar nga:
Xasio Multimedia Production