Rezervo online përmes web faqes sonë
Përmes kësaj faqe ju mund të rezervoni online për shërbimet tona, kurse ne ju lajmërojmë me kohë mbi kushtet dhe terminet për të cilat ju jeni të interesuar. Faleminderit!

INFORMATA PERSONALE


Emri:
Mbiemri:
Telefoni:
E-mail adresa:
Adresa:

INFORMATA MBI REZERVIMIN


Rezervo për datën:
Rezervo:
Numri i personave:
Pansion:
Rendesia:
KOMENTI


 Hotel Estrada ka vënë në dispozicion edhe faqen e rezervimeve online. Ne faqen pasuese i gjeni instrukcionet dhe formen.


Hoteli ofron një shërbim të shkëlqyer dhe dhoma mjaft të rehatshme e të mobiluara me shije dhe elegancë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me televizor satelitor, hidromasazh, minibar, ajër të kondicionuar, akses interneti, telefon, shërbim dhome 24 oresh.


Në rubrikën e galerisë ne kemi paraqitur fotografi të ndryshme nga ambientët e hotel Estradës. .

Hotel Estrada 2006 - 2011
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Dizajnuar dhe ndërtuar nga:
Xasio Multimedia Production